Kunder

 

Referenser

Vi är ett byggföretag som omsätter ca 80 milj och har ca 55 anställda. Bolaget grundades 2001 med en enkel affärsidé, att sälja och montera kaminer till så hög kvalité som möjligt. Nu gör vi allt från , mark och takarbete, trädgårdsskötsel, kök, badrum, ventilation och rivningsarbeten.
MH Konsult hjälper oss med avstämningar, löner, bokslut och deklarationer.

Vi valde MK Konsult via fina rekommendationer. Vi har varit MH kunder sedan 2008 och känner stor tillit och trygghet. Alltid nöjda.

Som kunder hos MH upplever vi trygghet, flexibilitet, proffsighet och effektivitet.

Jag erbjuder mina tjänster som konsult inom marknadsföring och kommunikation. Mina kunder består av allt från enmansföretag till koncernbolag. Jag utför både små som stora projekt. MH Konsult sköter allt inom redovisning för bolaget. Fokus är att hjälpa mina kunder på det jag kan och MH Konsult hjälper mig med det som de är specialister på. Valet av att just anlita MH Konsult var självklart eftersom jag har anlitat dem i ett annat sammanhang och vet att deras tjänster är av hög kvalitet. Dessutom är det skönt att ha dem på hemmaorten. En stor fördel är att de varken är för stora eller för små. De har flexibiliteten som de betydligt större redovisningsbyråarna har, men ändå får man den nära relationen som en mindre byrå. MH Konsult har många tjänster att erbjuda under samma tak och det känns tryggt och bra att de hjälper mig med allt runt mitt företags ekonomi så jag kan koncentrera mig det jag är bra på.

Jag är fantastiskt nöjd med MH Konsult som hjälper mig med mitt företags ekonomi.

Partners