Redovisningskonsulter i
Stenungsund & Kungälv

Arbetsbeskrivning

MH Konsult söker två redovisningskonsulter en med placering i Stenungsund och en med placering i Kungälv. Vi har en stark tillväxt och ambitioner att fortsätta expandera. För rätt personer finns mycket goda karriärmöjligheter, därför värdesätter vi personer med en vilja att fortsätta utvecklas. Arbetet som redovisningskonsult ställer höga krav på självständighet, servicekänsla och engagemang. Du kommer att ha mycket kundkontakt och du blir en rådgivare åt dina kunder. Du bör vara glad och prestigelös och bidra till vår goda stämning.
Arbetet består huvudsakligen av bokslutsarbete, årsredovisningar, ekonomisk rådgivning, inkomst- och skattedeklarationer, löpande redovisning, avstämningar mm. Du utför arbetet både på kontoret och ute hos kunderna.

Kunskaper

Vi ser helst att du har några års erfarenhet från redovisning antingen från revisionsbyrå, redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Du har en ekonomisk utbildning från högskola, yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet. Auktoriserad redovisningskonsult är inget krav men vi ser gärna att du har ambitionen att bli auktoriserad. B-körkort är ett krav, helst tillgång till bil. Bra datakunskaper, flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och har ett stort driv och engagemang. Vidare är du noggrann, siffermässig, organiserad och analytisk, du är självgående och har god initiativförmåga. Det är av stor vikt att du är relationsskapande och sätter kunden främst.

Ansökan/Kontaktperson

Vi genomför urval och intervjuer löpande därför ber vi dig skicka in ansökan så snart som möjligt, dock senast söndag 2017-03-19. Ansökan gör du via ansökningsformuläret. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringsansvarige Bengt Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-175 82 60 alt. e-post bengt@lenzo.se. Välkommen med Din ansökan redan idag!
LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Vi arbetar med rekrytering, search, medarbetar- och ledarskapsutveckling, organisationsutveckling, outplacement/omställning, event samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot alla branscher. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat. (www.lenzo.se)

Företaget

MH Konsult i Stenungsund AB är ett konsultföretag som arbetar med kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Företaget startade 2005 och finns även representerad i Kungälv via dotterbolaget
Siffergruppen i Bohuslän AB. För närvarande är vi 18 medarbetare varav 13 i Stenungsund och 5 i Kungälv. Vi erbjuder tjänster som löpande redovisning, bokslut, skatterådgivning, deklarationer, bolagsfrågor, bolagsbildningar mm. Vi är måna om att våra medarbetare utvecklas både professionellt och personligt, bl a genom utbildningar, friskvård, flexibla arbetstider, sjukvårdsförsäkring mm.
Vi är medlemmar i SRF och har kollektivavtal med Unionen. (www.mhkonsult.se)

 

Ansökningslänk:

https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/13299